0746 121 465 - Alexandru P.

solutii flexibile

costuri minime

ne implicam cu entuziasm

in proiectul dvs

conditii de curs moderne

locatie centrala

De ce sa participi la un curs, training sau workshop?

Dat fiind faptul ca facultatile sunt institutii ce genereaza diplome pe banda rulanta, fara sa ofere cunostinte bine directionate si conturate, din ce in ce mai multi oameni apeleaza la solutii de educatie non formale. Cursurile, trainingurile si workshopurile par a fi solutii mult mai eficiente in educatie decat o facultate ce se intinde pe cel putin 3 ani si abordeaza elemente mai mult sau mai putin utile viitorului anganjat.

Statisticile arata ca mai mult de 60% dintre cei care termina o facultate in Romania lucreaza intr-un alt domeniu, in timp ce peste 80% dintre cei care aleg un curs de formare ajung sa lucreze in domeniul pe care si l-au ales. Asadar exista chiar mai multe motive pentru care un curs sau un workshop poate sa fie alegerea ideala.

Te pune in legatura cu oameni pasionati de domeniul care iti place

Pentru a avea o sansa la dezvoltarea profesionala trebuie, in primul rand, sa ai langa tine oameni de la care ai ce invata. De regula, cei care organizeaza cursuri sunt extrem de pasionati de ceea ce fac si vor sa impartaseasca aceasta pasiune. Acelasi lucru se poate spune si despre cei care participa la cursuri. Chiar daca sunt studenti, la fel ca si tine, poti invata o multime de lucruri de la ei.

Aduce mult mai multe sanse profesionale

Angajatorii care isi doresc noi angajati au mai multe solutii prin care ii pot obtine. Una dintre solutii este abordarea unei scoli care ofera cursuri de formare profesionala si recrutarea lor. Daca alegi sa participi la un astfel de curs, asadar, ai foarte mari sanse sa il termini direct din postura de angajat. O astfel de solutie inseamna noi perspective de dezvoltare si de constructie a unei cariere.

Te ajuta sa te dezvolti din punct de vedere personal si interpersonal

Nu in ultimul rand, un astfel de curs te ajuta. Te ajuta sa socializezi, te ajuta sa iti descoperi pasiunile si sa te bucuri de fiecare dintre ele, ceea ce poate reprezenta un mare castig pentru tine.